Huisregels

Goede afspraken maken goede vrienden. Deze huisregels zijn er om jou een prettig verblijf te bezorgen. En op die manier help je om onze toekomstige gasten ook een fijn verblijf te geven. 

Huisdieren niet toegestaan

Huisdieren

We kiezen ervoor om onze vakantiewoning toegankelijk te maken voor personen met allergieën. Daarom hebben we besloten om huisdieren niet toe te laten. Een goede hygiëne van de vakantiewoning voor onze gasten vinden we heel belangrijk.

Barbecue

Barbecuen

We willen het terraszeil graag proper houden voor toekomstige gasten. Daarom willen we je vriendelijk vragen om niet te barbecueën onder het terraszeil. Ergens anders in de tuin is barbecueën natuurlijk wel toegelaten.

Feesten niet toegestaan

Bijeenkomsten

De vakantiewoning is niet voorzien voor feesten of bijeenkomsten met een groot aantal personen. Wil je toch graag een feest organiseren? Dan kan je steeds terecht bij een van de feestlocaties in de buurt van Oudsbergen.

Geluidsoverlast

Geluidsoverlast

We respecteren graag de rust van onze buren. Daarom is het belangrijk om lawaaihinder steeds te vermijden tussen 23u ’s avonds en 7u ’s ochtends.

Roken niet toegestaan

Roken

Roken in de woning maakt dat er schadelijke stoffen in de lucht binnenhuis blijven hangen en de geur kruipt in de meubels, gordijnen en de kleding van onze gasten. Daarom vragen we je vriendelijk om niet te roken in de woning. Wil je toch graag roken, dan ben je helemaal welkom op het buitenterras.